Συμμαζέψτε τις κόρες σας για να έχετε…

Οι γονείς προλαβαίνουν να συμμαζέψουν και να αναθρέψουν τα παιδιά τους μέχρι αυτά να ενηλικιωθούν και να φύγουν από το σπίτι· μετά είναι αργά…

Είστε γονείς και έχετε κορίτσι στην προεφηβική ή στην εφηβική ηλικία και τρέμετε στην ιδέα ότι θα μεγαλώσει, θα φύγει από το σπίτι και θα δρα «ανεξέλεγκτη» σε λίγα χρόνια, χωρίς να ζητά την άδειά σας για το τι θα κάνει, καθότι ενήλικη;

Πολύ καλά κάνετε και ανησυχείτε, γιατί η κοινωνία έχει αγριέψει πολύ όσο περνούν τα χρόνια, τα ήθη έχουν χαλαρώσει και οι διαδικτυακές μόδες για σεξουαλική απελευθέρωση και άλλες τέτοιες απατηλές μπούρδες, κάνουν πάταγο, με συνέπεια πολλά κορίτσια να τρέφουν αυταπάτες για μια κενή ερωτική ζωή ελευθεριότητας, που μόνο βλάβες προκαλεί στον ψυχισμό των νεαρών γυναικών και αυτοτροφοδοτείται από την ανασφάλεια που προσφέρουν, αφειδώς, οι πρόστυχες παραστάσεις των social media και η μοντέρνα ζωή πολυποικιλότητας, που διαφημίζεται από τα αμερικανικά καταναλωτικά – καταστροφικά πρότυπα ζωής…

Εξηγήστε στην κόρη σας, λοιπόν, ότι η ζωή δεν γυρίζει γύρω από το σεξ και τις πρόστυχες εφήμερες συνευρέσεις που είναι στη μόδα, επειδή έτσι βολεύεται το σημερινό ανήθικο σύστημα ζωής, που πηγάζει από την ανάγκη του για περιπλοκότητα και μπόλιασμα ανασφαλειών ειδικά στο γυναικείο φύλο, το οποίο βομβαρδίζει καθημερινά με εύκολες εικόνες τρυφηλής ζωής σε όλα τα μέσα και τις κάνει να νομίζουν ότι χρειάζεται «να τα ζήσουν όλα», ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες ζωής και να είναι χορτασμένες, πριν παντρευτούν…

Εμπειρίες ζωής δεν αποκτάς, όμως, αλλάζοντας πολλούς ερωτικούς συντρόφους, μερικές φορές μάλιστα ταυτόχρονα, ούτε αν πηγαίνεις σε ρέιβ πάρτυ ταΐζοντας τη μύτη σου με κόκα και πίνοντας mdma διαλυμένο σε σόδα, ούτε βέβαια πίνοντας αλκοόλ μέχρις τελικής πτώσεως και μετατροπής σου σε σκνίπα…

Εμπειρία ζωής δεν είναι ο έκλυτος βίος, ο οποίος δεν είναι δικαιολογημένος σε καμία ηλικία και για καμία γυναίκα, εκτός από εκείνες που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, βιοποριστικά, και είναι αξιοσέβαστες για το λειτούργημα αυτό…

Επομένως, θα πρέπει να μάθετε στα κοριτσια σας από την προεφηβική κιόλας ηλικία, ότι αν θέλουν να έχουν μία ήρεμη και αξιοπρεπή – ακίνδυνη πορεία ζωής, θα πρέπει να είναι συμμαζεμένες στα ερωτικά τους, θα πρέπει να μην συναναστρέφονται με επικίνδυνους αλήτες – κωλόμαγκες που παίρνουν ναρκωτικά και αναβολικά ενίοτε για να εντυπωσιάζουν τα θύματά τους με την κίβδηλα αντρική σωματική εικόνα τους αλλά να είναι φρόνιμες και να επιλέγουν τις κατάλληλες παρέες, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και καλό θα είναι επίσης να παίζουνε χαμηλά τη μπάλα ανάλογα με τις δυνατότητές τους και να επιλέγουν συντρόφους και φίλους στα κυβικά τους και όχι ρεμάλια που εντυπωσιάζουν φαινομενικά το αντίθετο φύλο μέχρι μια ηλικία και μετά τα 30 τους είναι τελειωμένα σε όλα τα επίπεδα…

Να μάθετε, επίσης, στις κόρες σας, ότι το μόνο εύκολο για μια γυναίκα είναι να ανοίγει τα πόδια της στον πρώτο «ωραίο σωματαρά» τυχόντα αλλά κάθε φορά που θα το κάνει, θα χάνει πόντους από την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμησή της και οι πόντοι αυτοί είναι λίγοι δυστυχώς ή ευτυχώς και όσο τους χάνει κανείς, τόσο τείνει να πλησιάζει προς την προσωπική απαξίωση, την αποτυχία και την απογοήτευση…

Υ.Γ.: όσο για τους ηλίθιους πατεράδες των αγοριών που εξωθούν τους επιβήτορές τους για πολλαπλές και συνεχείς επιτυχίες χωρίς έλεος προς το αντίθετο φύλο, έχω να πω ότι είναι και αυτοί ηθικοί αυτουργοί της ελεεινής σεξουαλικής κατάπτωσης της εποχής που ζούμε, γιατί είναι απόλυτα υποκριτικό και γελοίο να θέλεις κόρη Παναγία και γιο Σατανά…

27 σχόλια στο “Συμμαζέψτε τις κόρες σας για να έχετε…Πρόσθεσε το δικό σου →

 1. Όχι Θάνο, τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν όπως αυτά επιλέξουν να ζήσουν. Οποιοσδήποτε διαχωρισμός λαμβάνει χώρα βάσει φύλου ξεκάθαρα επιβεβαιώνει ότι η πατριαρχία καλά κρατεί.
  ‘Συμμαζεύοντας τες’, όπως προτρέπεις, δε συμβάλλεις στην ευτυχία τους αλλά στη διαιώνιση της πουριτανικής καταπίεσης που βίωσαν και βιώνουν οι γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια.
  Η κόρη μου, όπως και ο γιος μου, θα μάθουν ότι είναι ελεύθεροι να πράξουν στη ζωή τους ό.τι τους κάνει να νιώθει όμορφα. Θα μάθουν να σέβονται, να εκτιμούν, να είναι ταπεινοί και δοτικοί. Θα μάθουν ότι έχουν το δικαίωμα να βγουν, να διασκεδάσουν, να φλερτάρουν, να αποκτήσουν εμπειρίες ή και όχι. Κανένας δε θα τους κρίνει γι αυτό, ούτε θα τους ‘αφαιρεθούν πόντοι αξιοπρέπειας’, εάν επιλέξουν να το κάνουν. Θα μάθουν να κάνουν έρωτα ή και σεξ γιατί γουστάρουν και όχι για να ικανοποιήσουν κάποιον άλλον σκοπό. Θα μάθουν να είναι αυτάρκεις, ανεξάρτητοι και να νιώθουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, ξεφεύγοντας από τα τρομαχτικά στερεότυπα του φύλου τους. Ποιοι είμαστε εμείς πού θα τα ‘συμμαζέψουμε’?
  Ελπίζω κάποτε όλα αυτά τα στερεότυπα που διαχωρίζουν τους ανθρώπους με βάση το γενετικό τους όργανο κάποια στιγμή να εξαλειφθούν. Έχουν ήδη κάνει τεράστια ζημιά..

  Υγ: Θεωρώ ότι σαν αρθρογράφος με απήχηση και κοινό, έχεις ευθύνη για ό.τι κοινοποιείς, χιουμοριστικό ή μη.

  1. Σε λάθος δρόμο είσαι… οι γυναίκες και οι άντρες δεν έχουν ούτε την ίδια σεξουαλικότητα ούτε τις ίδιες δυνατότητες ούτε τις ίδιες ανάγκες… οι γυναίκες πρέπει να είναι σεμνές και ταπεινές, γιατί αυτό είναι το δύσκολο γι αυτές! Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα και μοντερνισμοί της πλάκας! Έχω απόλυτη συνείδηση και συναίσθηση της ευθύνης μου, πίστεψέ με και ξέρω πολύ καλά τι γράφω και τι κάνω…

   1. Δεν έχουν την ίδια σεξουαλικότητα ή ανάγκες? Ποιος το λέει αυτό ? Nα φανταστώ κάποιος άντρας που παπαγαλίζει το πόσες καύλες έχουν οι άντρες και αχ-τι-να-κάνω-μωρε-αδερφέ.

    1. Έχεις δει καμία γυναίκα ποτέ στα 13 της να τρέχει από βίντεο κλαμπ σε περίπτερο για να βρει μισή πορνοταινία ώστε να τη δει και να φτιαχτεί;; Έχεις υπόψιν σου ότι μια γυναίκα μπορεί να κάτσει χωρίς σεξ για πάρα πολύ περισσότερο καιρό απ´ ό,τι ένας άντρας; Σου λένε τίποτα αυτά ή όχι; Όλα τα δάκτυλά είναι ιδια;

     1. Μια χαρά έχουν ανακαλύψει την σεξουαλικότητα τους τα κορίτσια στα 13-14. Η διαφορά είναι οτι δεν το διατυμπανίζουν στον έξω κόσμο όπως τα αγοράκια για μαγκιά, και ντρέπονται να το αναφέρουν. Εδω είναι ταμπού να αναφερει μια ενήλικη γυναίκα οτι αυνανίζεται, νομίζεις οτι θα είναι εύκολο σε ένα 14χρονο?
      Τον ίδιο καιρό μπορούν να κάτσουν χωρίς σεξ. Πίστεψε με. Η διαφορά είναι οτι στην γυναίκα δεν δίνεται η δικαιολογία γιατί έκανε σεξ (ωωωω την τσούλα, δεν άντεξε την αγαμία και πήγε με τον α, και τον β,) ή θα κατηγορηθεί εαν και (Καλά, και αυτή η αγάμητη), ενώ στον άντρα ότι και αν κάνει (Ε, άντρας είναι, τι και αν πηδάει την α και την β).
      Τα δάχτυλα όχι δεν είναι ίδια, αλλα σκέψου, έαν βάλεις το δάχτυλο στο αυτί, ποιος το χαίρεται περισσότερο, το δάχτυλο ή το αυτί σου 😉

   2. ούτε την ίδια σεξουαλικότητα ούτε τις ίδιες δυνατότητες ούτε τις ίδιες ανάγκες… οι γυναίκες πρέπει να είναι σεμνές και ταπεινές, γιατί αυτό είναι το δύσκολο γι αυτές!

    ΡΕ ΤΡΟΜΠ@ΝΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΗ ΠΑΠΑΡΙΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

    1. Γραψε στιχους, το «εισαι μεγαλη πουτανα μαζευεις πουτσες με τη τσουγκρανα» κανει ριμα, στα παραμαγαζα της εθνικης θα ειχες και ακροατηριο.Στειλε τα πονηματα σου στον μπουγα (ξερεις ποιον), ειστε μια κατηγορια λουμπεν μαλακων.
     Παντως σοβαρα τωρα, κριμα που αυτοεξευτελιζεσαι ετσι. Δλδ κριμα το πτυχιο νομικης του ΑΠΘ, κριμα και τα χρηματα των γονιων σου που σε ταϊζανε για να γινεις μεγαλος λαλακας, εκθετεις το συμπαν.

     Προσωπικα διασκεδαζω, θα συνεχισω να μπαινω εδω που και που, οταν δεν εχω δουλεια.

     1. Σε ευχαριστώ πολύ γαμιόλα μου για τα καλά σου λόγια! Ιδιαίτερη τιμή για μένα να με σχολιάζει η γενική γραμματέας του συλλόγου αρχιπουταναριών Ελλάδος!!

     2. Ανθρωπε, για τους αντρες σαν του λογου σου υπαρχουν ΜΟΝΟ οι πουτανες, αντε και καμια μικρη και χαζη προσωρινα.
      Και ευχαριστω να λες…

      Σε αφηνω για σημερα γιατι εμεις οι πουτανες εχουμε και δουλειες, σε αντιθεση με δικηγορισκους της λωλας. Την καλησπερα μου και ες αυριον..

   3. Βασικά οι γυναίκες έχουν ακριβώς τις ίδιες ανάγκες, δυνατότητες και σεξουαλικότητα με τους άντρες και για αυτό έχει αποφανθεί η επιστήμη! Η μόνη διαφορά είναι ότι οι γυναίκες κατασκευαστικά μπορούν να έχουν και κολπικό και κλειτοριδικό και πολλαπλούς οργασμούς, δηλαδή μπορούν να βιώσουν το σεξ πιο έντονα-απολαυστικά!
    Επίσης, η λογική σου, όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω σχόλιό σου από το δικό μου, αυτοαναιρείται: δηλαδή, εάν όντως πιστεύεις ότι επειδή τα αγοράκια στα 13 αισθάνονται την ανάγκη να δουν τσόντες, ενώ οι γυναίκες δν έχουν αυτήν την ανάγκη όπως λες, τότε το δύσκολο θα ήταν οι άντρες να μείνουν σεμνοί και ταπεινοί!
    Επιπλέον, εκ μέρους πολλών γυναικών να σε ενημερώσω για τα εξής: έχουμε και εμείς απίστευτη σεξουαλική καύλα στην εφηβεία, το μόνο που μας ενδιαφέρει σε αυτές τις ηλικίες που οι ορμόνες βαράν κόκκινο είναι το σεξ και ΝΑΙ αυνανιζόμαστε και εμείς. Απλά δν το διατυμπανίζουμε γιατί ακριβώς θεωρείται ακόμη, εν έτει 2019, ταμπού.
    Επίσης, εν έτει 2019 γίνονται και άλλα ωραία πράγματα σε μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών, όπως κλειτοριδοεκτομή, ακριβώς για ν τις έλεγχουν και να τις εξουσιάζουν.
    Το σεξ είναι απόλαυση και ελευθερία να εκφραστεί ο κάθε άνθρωπος, όπως νιώθει, γιατί έτσι γεννηθήκαμε. Όλα τα άλλα, είναι κοινωνικά κατασκευάσματα.
    Υγ1: με ενοχλεί ο διαχωρισμός λόγω φύλου που λαμβάνει χώρα σε πλειοψηφία άρθρων σου, ενώ ως επί το πλείστον αφορούν φαινόμενα που απαντώνται και στα 2 φύλα.
    Υγ2: ελεύθερη σεξουαλικότητα δε σημαίνει απαραίτητα παίρνω την Άρτα και τα Γιάννενα, υφίσταται πανέμορφα και σε μονογαμική σχέση.
    Υγ3: Είναι τρομερά ακαλαίσθητο ν βρίζεις έναν άλλον άνθρωπο για τις απόψεις του, και εσύ γίνεσαι δέκτης βωμολοχιών πολύ συχνά. Δεν το θεωρώ καθόλου σωστό ούτε αυτό και ας μη συμφωνώ μαζί σου.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγγνώμη για την κατάχρηση χώρου.

    1. Έχεις άδικο, δεν έχουμε ίδια σεξουαλικότητα και γι αυτό έχει αποφανθεί η επιστήμη… Δεν είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, ένας άντρας σκέφτεται πολύ περισσότερες φορές την ημέρα το σεξ και δεν θα τον συγκρατούσε κανένα κοινωνικό κατασκεύασμα…

  2. Συγχαρητήρια για την απάντησή σας.
   Μάλλον είστε γονιός σε αντίθεση με τον υπογράφοντα το κειμενάκι που έχει βασίσει το μεγάλωμα παιδιών στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και μόνο ..φευ

   1. ειχα καποτε εναν δυσλεξικο (και μαλλον με ελαφρα καθυστερηση) μαθητη, που θεωρουσε οτι γραφει καταπληκτικα! Βεβαια εμεις βλεπαμε τα γραπτα του τα απεριγραπτα!
    Μου τον θυμησες με το «εχω γραψει υπεροχα κειμενα».

 2. Κάθε γυναίκα οφειλει να προστατεύει τον εαυτό της και την αξιοπρέπεια της, ποσο μάλλον μια νεαρή γυναίκα αν δεν θέλει να μετανιώνει στα -άντα της χρόνια για το πώς επέλεξε να περάσει την νιοτη της…φανταστειτε με λίγα λόγια 2 μεσηλικες γυναίκες όπου η μία στα 23 της θριάμβευσε στον χ,ψ τομεα και πορευτηκε με αυτο και η άλλη έκανε ρεκόρ στα σφηνακια. Ποια νιώθει πιο περήφανη; ποια εξελίχθηκε περισσοτερο; Φυσικά και το αντίθετο φυλο οφείλει τα ίδια στον εαυτο του αλλά ο λόγος που δίνεται πάντα και από όλους μεγαλυτερη εμφαση στην συμπεριφορά των γυναικών είναι οι ακρως επικίνδυνες συνθηκες της σημερινής κοινωνιας..Και είτε σας αρέσει ειτε όχι υπαρχουν καποιες εμφυλες διαφορες που είναι διαχρονικες και καμία εξέλιξη της τεχνολογιας ούτε κάποια βιομηχανική επανάσταση κατάφερε να τις ξεπερασει…γιατί ? Γιατί έτσι είναι και αυτό δεν είναι ούτε κακό ούτε και καλό…..απλά έτσι ειναι…επομενως δεν τίθεται θεμα ούτε σεξισμού, ουτε φαλλοκρατισμου, ούτε καταπιεσης των γυναικών από την μεριά του αρθρογράφου…Είτε πατριαρχικη είτε μητριαρχικη μια κοινωνία κάποια πράγματα είναι στάνταρ και κάποιες αξίες αναλλοίωτες…τα φύλα διαφέρουν και πρέπει να διαφερουν..η ιδια τάσσομαι φυσικά υπερ της ισοτητας ( κυρίως της πνευματικης) δεν μπορούμε να πηγαινουμε ομως κοντρα και στην ίδια την Φύση.

  1. Aγαπητή Βασιλική, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν μπορεί να τα κάνει και τα δυο; Τι σε κάνει να πιστέυεις οτι για να θριαμβεύσεις σε κάποιον τομέα πρέπει να κάνεις ασκητική ζωή ; Νομίζεις οτι όποιος θριαμβεύει στην ζωή του (άντρας ή γυναίκα) δεν βγαίνει, δεν πίνει ή δεν χαίρεται την ζωή του ;

   Δεν τίθεται υπέρ της ισότητας, όταν διατυμπανίζεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ διαφορές μεταξύ των φύλων.

 3. Επιτέλους και ένας βγήκε να τα πει! Συμφωνώ με κάποια σχόλια πιο πάνω. Εννοείται πως οι γυναίκες και οι άντρες έχουν την ίδια σεξουαλικότητα και τις ίδιες ανάγκες με μια μεγάλη διαφορα: οι γυναίκες περνουν και μονές τους καλά! Το πρόβλημα είναι όμως τα αγόρια! Εκείνοι διατυμπανίζουν, εκείνοι πιέζουν πολλές φορές τα κορίτσια! Αν θέλετε τα κορίτσια σας να έχουν υγιείς σεξουαλικές σχέσεις δεν πάτε με την προοπτική «κάνε ότι θες με όποιον θες»!
  Εμένα οι γονείς μου μου έμαθαν ότι όταν ένα αντικείμενο χρησιμοποιείται από πολλούς χαλάει! Και ναι θα κάνουν και τις τρελές τους! Θα περάσουν την φάση του one night stand αλλά στα 20, στα 25.. Με την προοπτική σε αφήνω ελεύθερο φτάσαμε στο σημείο ολα να ντύνονται σαν να εχει ανοιξει το Τριώδιο και το 10 χρονο ανηψι σου να φασωνεται και το 13χρονο να πηδιεται! Συγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά δεν υπάρχει κόσμιος τρόπος να εκφράσεις το τι γίνεται πλέον σε εκείνες τις ηλικιες! Με εκτίμηση μια 21χρονη κοπελα (οχι και τόσο μακριά απ’ την εποχή τους) που σέβεται τους άνδρες που επέλεξε να κοιμηθεί μέχρι στιγμης! Ακόμη κι εκείνους της μιας φοράς!

Απάντηση