Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Θάνος Καρατσιώλης και με γνωρίσατε μέσω του Facebook, από μία δημοφιλή μου ανάρτηση για τις ιδιαίτερα εύσωμες κοπέλες που φορούν προκλητικά – αποκαλυπτικά μαγιό στην παραλία.
Τελείωσα τη Νομική σχολή του Α.Π.Θ. και η καταγωγή μου είναι από τη Βέροια, όπου πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, ενώ εδώ και 20 περίπου χρόνια κατοικοεδρεύω μόνιμα, πλέον, στη Θεσσαλονίκη, που εργάζομαι ως Δικηγόρος.
Το γραφείο μου ασχολείται σχεδόν με όλα τα αντικείμενα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καθώς αποτελείται από 6 άτομα, με τον καθένα από εμάς να ειδικεύεται σε διαφορετικό τομέα δικαίου.
Παράλληλα με τη δικηγορική μου ιδιότητα, είμαι και σύμβουλος οικονομικών – διαχειριστής κεφαλαίων για επιλεγμένους πελάτες μου, καθώς είμαι λάτρης των οικονομικών και ενημερώνομαι καθημερινά για την κίνηση των αγορών, τις αποδόσεις αμοιβαίων κεφαλαίων, ομολόγων και μετόχων τόσο της εγχώριας όσο και της παγκόσμιας οικονομίας (trader και broker).
Εκτός από τη δικηγορία και τα οικονομικά, ασκώ ερασιτεχνικά τη δημοσιογραφία, καθώς έχω μόνιμη στήλη στην εβδομαδιαία εφημερίδα ThessNews, στην οποία γράφω άρθρα κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου, με χιουμοριστική – σαρκαστική διάθεση, συνήθως για διαφορά ζητήματα της επικαιρότητας.
Χόμπι μου είναι ο αθλητισμός (γυμναστήριο, τένις, snowboard) αλλά και το θέατρο, που μου αρέσει να παρακολουθώ συχνά και είχα και μεράκι να σπουδάσω αλλά δεν τα κατάφερα, γιατί αν και πέρασα στη σχολή Θεάτρου του Α.Π.Θ., όντας ασκούμενος δικηγόρος και είμαι ακόμα ενεργός σπουδαστής της, δεν μπόρεσα να αποφοιτήσω, λόγω επαγγέλματος και λόγω του ότι δεν χωράνε 10 καρπούζια σε μια μασχάλη.
Τώρα τελευταία, εκτός των άλλων απέκτησα και την ιδιότητα του μισογύνη – μισανθρώπου, η οποία είναι άκρως αντιφατική με την πραγματική μου υπόσταση, καθότι σέβομαι απεριόριστα τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες, όσο παράλογο κι αν ακούγεται σε κάποιους αυτό, γιατί τα φαινόμενα απατούν, καθώς τα μέσα ενημέρωσης έχουν την τρομακτική πραγματικά ιδιότητα της υπερβολής και της απόδοσης ευθυνών και απαξιωτικών χαρακτηρισμών, προκειμένου να κάνουν νούμερα και να πουλήσουν κενό ντόρο με γιγαντιαίες διαστάσεις στο κοινό που είναι τις περισσότερες φορές άκριτος παθητικός δέκτης παραπληροφόρησης.